Incarca
Dragomir Adrian - Instuctor fitness

cine este

dragomir adrian?
Sunt Adrian Dragomir, instructor de fitness, personal trainer si bulgarian bags.
Experienta mea este sustinuta de o serie de atestari oficiale in domeniu, obtinute in cadrul unor cluburi specializate:
Instructor Fitness & Personal Trainer (International) - Pregatire Completa in Cardio-Fitness, Culturism si Antrenament Functional
♦ Bulgarian Bag Trainer International - Club Move On
Dintotdeauna am fost pasionat de sport si competitie, iubind miscarea si considerand ca ea trebuie sa faca parte din viata oricui, indiferent de varsta. Miscarea inseamna sanatate; acesta e un lucru pe care il cred cu tarie! Pasiunea mea pentru sport m-a determinat sa fac din acesta o meserie frumoasa, distractiva, in care pun intotdeauna multa pasiune. Am lucrat de-a lungul timpului cu zeci de persoane atat ca sportiv, cat si ca trainer personal.
Fara motivatie, perseverenta si o viata sanatoasa, nimeni nu reuseste sa-si atinga scopul propus, fie el de tonifiere, scadere sau crestere in greutate. Prin suportul care il acord in programele de modelare corporala personalizate, voi fi tot timpul aproape de tine, pentru a te ajuta sa iti definesti forma fizica mult dorita si un stil de viata sanatos.

CE ESTE UN PERSONAL TRAINER?


Este un profesionist de fitness, cu multiple competente. Este cel care ii concepe clientului un program individualizat de fitness in functie de necesitatile corpului acestuia. In plus, il consiliaza in materie de nutritie si ii ofera constant suport psihologic.

De ce sa optezi pentru un personal trainer?


Un personal trainer este alaturi de clientul sau pe toata durata antrenamentului, supraveghind ca acesta sa execute exercitiile corect si in siguranta. Totodata, monitorizeaza progresele clientului, ceea ce il va motiva pe acesta sa continue antrenamentele pana la obtinerea rezultatelor dorite.


youtube
WhatssApp
Skype